DANS NUNTA

Cursuri de dans pentru nunta

DANS NUNTA

Aceasta varianta se adreseaza atat mirilor sau nasilor, cat si persoanelor extrem de ocupate care doresc sa invete un stil de dans preferat intr-un timp foarte scurt, astfel incat sa impresioneze audienta prezenta in cadrul unor evenimente festive ( nunti, petreceri, diverse evenimente ).
Astfel, rezervarile vor avea prioritate in graficul desfasurarii sedintelor si veti reusi sa aprofundati in cel mai scurt timp intreaga coregrafie realizata de catre instructorul nostru, in asa fel incat sa finalizati cu succes intregul curs.

Instructorul nostru va analiza punctele tari si slabe pe care le aveti ( ca si cuplu ), iar ulterior va elabora o coregrafie in masura in care aceasta va reusi sa scoata in evidenta majoritatea calitatilor pe care le aveti, pentru ca in final sa ascunda aparitia defectelor nedorite care ar putea genera nesincronizari in cuplu.

Dorim sa precizam ca rezervarile efectuate vor avea prioritate in fata solicitarilor survenite in cursul lunilor urmatoare si amintim ca lectiile individuale vor fi onorate in ordinea cronologica a efectuarii rezervarilor.


” De ce trebuie sa iei lectii de dans cu viitoarea ta mireasa ”

DOAR PENTRU DOMNI

Majoritatea barbatilor nu agreeaza ideea de lectii de dans. Dar nimic nu este mai important pentru viitoarea mireasa decat ceremonia celui mai important moment ” dansul mirilor ”.

Un proverb chinez spune : ”O SOTIE FERICITA – O VIATA FERICITA”.

Dansul este un sport? Este usor? Intr-un cuvant : NU. Este distractiv? DA. Cu ceva efort din partea dumneavoastra puteti fi un dansator competent si veti avea un sentiment minunat cand va veti conduce partenera pe ringul de dans, stiind ca o veti face sa se distreze si sa arate bine.

Nu va grabiti sa respingeti ideea de a invata sa dansati. Va spunem inca o data ca este cel mai important lucru pentru a incepe o viata impreuna. Altfel, veti fi nervosi unul cu celalalt cand veti fi nevoiti sa dansati impreuna, cand de fapt ar trebui sa va simtiti bine unul in bratele celuilalt.

Pagina Web | WebSite | Site | Web Design

JOCURI COPII